Sunday 7 January 2018

Bărbatul care înșeală: simptome

       Datorită ție, am aflat care sunt simptomele unui bărbat care înșeală. Și îți mulțumesc pentru asta, pentru că am văzut și în practică ceea ce am citit de-a lungul timpului legat de minciună și sentimentul de vinovăție. Multe dintre voi ar putea crede că bărbatul care înșeală este cel care le vorbește urât, care nu le răspunde la telefon sau care le ignoră mereu. Situația, din păcate, este de cele mai multe ori, exact opusă. Bărbatul care înșeală este cel care va ieși în oraș cu prietenii și cu femeia cu care urmează să ajungă în pat, dar care va vorbi cu tine prin mesaje toată seara. Evident, asta pentru că în căpșorul lui îngust știe că urmează să calce strâmb și nu vrea să bănuiești și tu asta. Bărbatul care înșeală își va face un selfie cu prietenii de la masă, dar va ”omite” să o includă în poză și pe femeia care stă lângă el și cu care te înșeală. Nu ți-ai pus niciodată întrebarea de ce îți trimite poză cu el și băieții? Știi vorba aceea, cine se scuză, se acuză.
       Bărbatul care înșeală își va schimba brusc atitudinea față de tine. Dacă relația voastră a plecat de la bun început pe un picior greșit, cu certuri și reproșuri constante, iar dintr-o dată acestea au dispărut, fără un motiv aparent, să știi că nu a avut o revelație peste noapte în ceea ce te privește. Doar te-a înșelat peste noapte, iar acum are regrete tardive.
       Până acum tu erai singura care afișa relația voastră în public. Acum o face și el, acum ai devenit iubita lui nu doar în privat, ci și în cercul de prieteni sau pe rețelele de socializare. Până acum nu îl interesa soarta ta, însă acum îți spune mereu că te iubește și te roagă să ai grijă de tine. Are dreptate, să știi: tu trebuie să ai grijă de tine și de sufletul tău, el știe deja că este incapabil să o facă.
       Nu mă înțelege greșit, bărbatul care te respectă și iubește sincer va fi atent cu tine de la început. Acela este bărbatul care se respectă și te respectă suficient cât să nu calce stâmb. Acela este bărbatul care, dacă își va dori pe altcineva, va prefera să încheie întâi relația cu tine. Acela este bărbatul care nu va alerga după doi iepuri deodată. 
       Dacă însă de la începutul relației a fost un mitocan, iar brusc a devenit un gentleman, fără ca tu să fi făcut nimic în sensul acesta, doar ești aceeași femeie ca atunci când l-ai cunoscut, stai și întreabă-te de ce. Dacă asta înseamnă să devii paranoică, so be it...tu știi mai bine ce fel de exemplar ai lângă tine J

No comments:

Post a Comment